Het geluk van de beginner zal helpen als je het plan volgt
Iedereen die ooit een technische verkoper heeft ontmoet die moeilijk te zeggen is in een bank of een effectenbedrijf. Als een verkoper het moeilijk vindt om zijn financiële producten uit te leggen, kan hij een van de redenen niet uitleggen: hij probeert het feit te verbergen dat hij er niet goed in is. Ten tweede, […]

Iedereen die ooit een technische verkoper heeft ontmoet die moeilijk te zeggen is in een bank of een effectenbedrijf. Als een verkoper het moeilijk vindt om zijn financiële producten uit te leggen, kan hij een van de redenen niet uitleggen: hij probeert het feit te verbergen dat hij er niet goed in is. Ten tweede, hij respecteert je niet. Het is een goede titel om niet te worden verstrikt in technische verkopers die het moeilijk maken om erover te praten, maar het is niet mogelijk om de belangen van financiële bedrijven te overtreffen en is bedoeld om financiële instrumenten te verkopen. Dus advies, zoals financieel advies, actief advies, is het voorwendsel van de verkoop van financiële instrumenten. De consulting van een financiële verkoper is een 'financiële aanbeveling', tenzij je weet waarom. Tegenwoordig zijn financiële bedrijven vaak niet rechtstreeks bezocht, maar online of smartphones zoeken naar informatie om zich bij financiële producten aan te sluiten. Maar informatie is nooit gemakkelijk en beknopt, mensen zitten voor me en leggen het niet uit in woorden, maar het is net als een moeilijk en ingewikkeld woord, dus wat gaan we nu doen? Als je het raam had bezocht, zou je je financiële producten getrouw kunnen verklaren en zou je zorgvuldig naar de lange en lange details van de goederen kijken als je alleen online zou gaan. Ik heb gehoord, maar ik denk dat ik weet wat het is, maar er zijn tijden dat je het niet zeker weet. Wat doe je? Ik ben in moeilijke tijden bij een financiële onderneming geweest en ik heb lang genoeg uitleg van een beleggingsverkoper gehoord, en kan je alleen maar toetreden tot een financieel instrument? Als je online bent, wordt het beter en kan je je aanmelden als iedereen je aanmeldt. Laten we beginnen met de conclusie: er zijn zoveel financiële instrumenten die er op de wereld lijken, dat het het beste is om mee te doen aan dit product en het is beter om niet het slechte gevoel te negeren. Laten we een eenvoudig gedachte-experiment doen. Hier zijn 10 hamburgers. De eerste Burger schreef nummers op de manieren van 1 en 2 en we houden ervan; 폰테크 gelukkig zijn alle 10 Burgers niet slecht. Nu gaan we een hamburger kiezen, maar wacht! Ik kan de geur van hamburger nummer één niet kennen. Jammer, dat kan ik niet uitleggen, maar ik voel me niet goed. Ik had tijd om een ​​hamburger te kiezen. Hoe vaak zou je kiezen? Ja. Ten minste één. Hier is een reden waarom we niet een keuze hebben gemaakt met een beetje moeilijke woorden. "Het slechte gevoel kan geen duidelijke reden zijn om te vermijden in situaties waarin er veel opties zijn die het effect verwachten, maar het kan een duidelijke reden zijn." "Er is geen reden om lid te worden van een product dat ongunstig wordt wanneer er veel mensen zijn die willen schreeuwen." De wereld heeft een breed scala aan financiële instrumenten. We zijn optimistisch over veel dingen die met het leven te maken hebben, en vertrouwen laat mensen denken dat, en ik ben anders, en met dit idee ga ik naar de financiële markt. Anderen op de aandelenmarkt denken dat falen succesvol kan zijn; het is wanneer de markt in goede staat is om de meeste mensen op de technologiemarkt te krijgen.Veel mensen die voor het eerst op de technologiemarkt zijn, genieten van het plezier van winst. Mensen die meer vertrouwen hebben in investeringen, beginnen meer geld op de markt te gieten en beginnen bitter te worden op slechte financiële markten.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다