en besloot om een ​​aromamassage te maken die beroemd was.
Ik heb de laatste tijd een dag doorgebracht, heel moe en heel erg vermoeid. Ik heb geprobeerd mijn vitamines te pakken en het antwoord te krijgen terwijl ik erover nadenk hoe ik het zou doen, en ik heb een winkel met één man bezocht met een Suwon-massage op aanbeveling van mijn vriend. Ik had het […]

Ik heb de laatste tijd een dag doorgebracht, heel moe en heel erg vermoeid. Ik heb geprobeerd mijn vitamines te pakken en het antwoord te krijgen terwijl ik erover nadenk hoe ik het zou doen, en ik heb een winkel met één man bezocht met een Suwon-massage op aanbeveling van mijn vriend. Ik had het gevoel dat ik het niet wist, en ik had het niet kunnen doen, maar ik had het niet kunnen doen, maar ik had het niet kunnen doen, en ik had het niet kunnen doen. Ik dacht dat het leuk zou zijn om je aan te bieden, dus ik ben hier klaar voor.

Het is in de buurt van het watergebied, dus het was niet moeilijk om te bezoeken. Weet je, dit is een drukke plek. Er zijn warenhuizen in de buurt en er zijn veel smakende huizen die naar de rodeostraat gaan en ze zijn erg goed voor het afmaken van massages, eten of spelen!Ik kwam eigenlijk langs een winkel met één man, winkelde, at met een vriend en ging naar binnen. Ik zag de buitenkant van het gebouw dat 홈타이 zo groot was dat mensen die op een superpad waren, niet moeilijk konden komen. Het openbaar vervoer is goed in de buurt, maar ik denk niet dat mensen die ondergronds rijden, zich ongemakkelijk voelen.

Je kunt naar binnen komen en naar de derde verdieping gaan. Ik heb een lift, dus ik kan zo terugkomen. De geur van een milde aroma die ik voor de deur van de watermassage-winkel heb geuren, maakt me comfortabel voordat ik terrafficies krijg. Ik begrijp waarom mensen hier komen om een ​​massage te krijgen. Zo wordt het lichaam getroost vanaf de ingang? Ik heb het gevoel. Hoe dan ook, het is de stad, dus ik ging naar binnen voordat ik mijn handen en thermostaten had ontsmet.

Je kwam naar buiten en begroette me. Ik heb een kruidenthee voor je. Het is een zeer populaire plek en veel mensen komen eraan. Het is ook bekend om de aromatische massage van Suwon. Voordat u bezoekt, moet u reserveren. Anders kunt u hier en teruggaan. Ik voelde me beter toen ik je op tijd zag voor mijn bezoek.

Ik heb een menu opgepakt met een vraag of ik een zorg moet krijgen. Het is een eenpersoonswinkel, maar dit is een heel scala aan zorg. In feite was de massage niet hetzelfde als de eerste keer dat ik erover nadacht om iets te krijgen, en het was gemakkelijk voor jou om te kiezen omdat je het veel aanbeveelt. Ik besloot om de Aroma massage te maken die zo beroemd was.

Het is jouw beurt om je kleren te veranderen. Er was een douche en een aparte kleedkamer, zodat je je kleren kon veranderen zonder je te beschaamen. Ik vond het leuk om na het management te kunnen douchen, netjes, en ik kon me voorbereiden en uitgaan zoals ik was binnengekomen.

Ik kwam eindelijk in de zorgruimte van de waterbronmassage-winkel. Je controleert alleen de zuivere uren van de zorg. Ik vond het leuk om je een volle tijd te geven en je meer te leren kennen, en ik vond het leuker om je te laten zien dat je beter was dan dat!Ik heb je zo zelfverzekerd aanbevolen als ik het leuk vond.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다