Over het algemeen was het ritme in orde, en het wordt beter.
Tottenham Community Site geeft een koele beoordeling van de giftige Son Heung-min. Het sperhead-quotum gaf Son Heung-min de laatste score van Tottenham, die op 28 februari (Korea Time) tegen Burnley speelde, de laatste van de spelers die de start maakte. De site zei: "Sonny heeft een grote hulp geboden om te beginnen met scoren in […]

Tottenham Community Site geeft een koele beoordeling van de giftige Son Heung-min.

Het sperhead-quotum gaf Son Heung-min de laatste score van Tottenham, die op 28 februari (Korea Time) tegen Burnley speelde, de laatste van de spelers die de start maakte.

De site zei: "Sonny heeft een grote hulp geboden om te beginnen met scoren in een minuut na het begin van de wedstrijd, maar blijft worstelen voor de kans om te scoren, vooral omdat hij de cross van Harry Kane niet heeft gekoppeld aan scoren. Het was niet de beste dag, "zei hij.

Het sperhead-quotum had de vorige dag een vraagteken op zijn fysieke kracht, zeggende: "Song Heung-min's motor begon te slijten."Tottenham heeft ook een directe munitie geschoten omdat de recente tragedie van Son Heung-min te wijten was aan de droogte van het doel.

De site gaf echter 9,5 punten voor Gareth Vale, die twee doelpunten en één assist in Bunley-gevechten had.

De site zei over de sluier: "Het eerste doelpunt was om Tottenham Day te verbranden met timing en een abrupte aanraking, het tweede doelpunt dat hem liet zien hoe snel hij was. Speed ​​was ook explosief, "zei hij.

Dele Ali, die in de 21e minuut van de tweede helft van de wedstrijd in de plaats kwam van Lucas Moura, gaf zeven punten, zoals Son Heung-min, en zei: "Ik heb het niet goed gedaan of gedaan."

Hoe ver is de crash van het leven in Heungkuk? Er is echter een mogelijkheid om terug te keren. De resterende drie wedstrijden zullen worden getoond.

Heungkuk Life Life verloor vorige maand met 1-3 van de zesde ronde van de V-League Women's Division tegen GS Caltex in Jangchung Gymnasium. Heungkuk Life won geen enkele overwinning. GS Caltex en de overwinning waren gelijk aan 53 punten (18 overwinningen 스포츠중계 en 9 verliezen), maar werden uit de set-winst geduwd en op de tweede plaats geplaatst.

Het leven in Heungkuk is in een trage zeven wedstrijden sinds de vijfde ronde, met één overwinning en zes verliezen. Het begon met het vervangen van buitenlandse spelers, en het stortte in met een teamvete en een stroomafwijking van de school vanwege de discipline van geweld door tweelingzus Lee Jae-young-Ida-young (25). Ik heb alle 12 punten van de overwinning in drie weken vergeten.

Bruna's tragedie als een andere vreemdeling, de onzekerheid van de back-up-setter Kim Dasol en de hoge mate van risib-line angst, waren er een paar die de tunnel niet konden zien.

Maar de overwinning van de KGC op 19 juli en de drie sets die ik op de derde set heb getoond, zijn hoopvol. De voorste sets waren goed in verdediging en niet verbonden met scoren, waardoor de stroom steeds verder afnam. Bruna zag er levend uit.

Cha zei: "Ik denk dat er meer leven is dan in de vijfde ronde," en zei: "Ik denk dat ik een grote stijging heb gehad in de schijnbare schijnbare stijging van het leven. Het leek een wedstrijd te zijn die de mogelijkheid toonde om naar voren te komen, "zei hij.

Park Mi-hee, hoofdcoach van Heung-Kuk Life Life, was ook tevreden dat het ritme in het algemeen goed was, en het wordt steeds beter. Bruna zag er steeds meer levend uit.

Maar het was zo ver. Het was een tekort aan het omkeren van de wedstrijd. Het leven van Heungkuk, dat de eerste plaats behaalde, heeft veel huiswerk.Je moet de risibische angsten opheffen en je moet je ademen tussen Setter Kim Dasol en de aanvaller.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다