Het evenwicht tussen classisme en experiment is een uniek kenmerk van merken alleen.
Het is aan het einde van de winter en de warme lente komt eraan, en elke keer als het seizoen bars is, is het winkelen dat je altijd aan je herinnert, en wanneer je kleding koopt, zijn er veel mensen die je moet zien, dragen. Wat als we het in detail kunnen uitleggen en de […]

Het is aan het einde van de winter en de warme lente komt eraan, en elke keer als het seizoen bars is, is het winkelen dat je altijd aan je herinnert, en wanneer je kleding koopt, zijn er veel mensen die je moet zien, dragen. Wat als we het in detail kunnen uitleggen en de fittingen in detail kunnen bekijken zoals we het echt zien? Naarmate de online markt groter wordt, genieten veel mensen van online winkelen op hun website of via apps. Mobiele mobiliteit kan eenvoudig worden gecontroleerd op bestellingen, betalingen en verzendstatus, dus veel mensen gebruiken online. En het is waar dat het moeilijk is om op veel plaatsen te winkelen in deze tijd, dus ik denk dat je niet alleen online winkelt, maar ook de meeste economische activiteiten online.

Maar online winkelen is alleen op foto's en is een goede keuze om de voorsprong van kleur, maat of product te bepalen. Dit is de reden waarom sommige mensen graag offline winkels bezoeken en winkelen, en het is het beste dat ze kunnen dragen of gebruiken. Ik heb het gevoel dat ik het gemakkelijk vind om te vinden wat ik nodig heb, wat me past, en hoe kan ik dan de voordelen van deze online winkelen en offline winkelen grijpen?

De reden waarom Naver Shopping Live de laatste tijd in de gaten werd gehouden, was omdat hij zowel online als offline voordelen had die ik net eerder had gezegd, en je zou kunnen denken dat je nog een stap verder bent gegaan in online winkelen. Het is online winkelen, maar het is een live-uitzending die het offline voordeel van de offline heeft. Het is live-uitzendingen die de host zelf in de winkels gebruikt, gebruikt of gebruikt, en die online winkelen alleen al voldeed aan wat er niet genoeg was. Het is minder winkelen omdat je meer in detail kunt kijken naar de kenmerken van het product dan naar de foto's op het scherm, en je kunt de voordelen van kleding of de nadelen die ik niet leuk vind, zien. Bovendien zijn er veel evenementen en gratis leveringen die je kunt vinden. Vandaag zal ik u begeleiden naar Naver Shopping Live, Savezon Marching Store en Her Life, een luxe-editingwinkel, over de mogelijkheid om goedkope luxe producten te kopen!

Her Life is een luxe-editingwinkel in de Savezon-winkel. Je kunt een aantal luxe merkproducten heel goedkoop ontmoeten. Ik verkoop kortingen van tassen tot horloges, ali's, kleding, schoenen, brillen, riems en mufflers. Naver Shopping Live, waar u verschillende luxemerken kunt ontmoeten, zoals Gucci, Peregamo, Pendi en Joloe voor een 레플리카 lage prijs! Ik zal u eerst een paar merken geven.

Gucci is een invloedrijk merk dat de moderne emoties van mode maximaliseren in een innovatieve en ondernemende houding. Onder de creatieve visie van creatief directeur Alexandro Michele, creëert het een nieuwe transformatie op de markt voor luxegoederen uit de 21e eeuw, en het versterkt de reputatie van iedereen als een modehuis dat droomt. Gucci-producten, die eclectisch en modern romantiek weerspiegelen, zijn ook iconen die een uitstekende kwaliteit vertegenwoordigen die niet eens een klein detail mist, samen met de Italiaanse vakmanschap. Dus het is populair bij jonge mensen in de jaren 20 tot 30 en loopt lang op het pad van luxe merken; de identiteit van Peregamo is een synthetisch mozaïek van waarden, gedrag, herinneringen, mensen en dingen. Patchwork en Rainbow zijn elementen die de esthetische en conceptuele elementen van het merk en hun verhalen diep definiëren. Het individuele trefwoord van Salvatore Ferragamo is dus onafhankelijk, maar wordt verbeterd door de verbinding van één patchwork. Het evenwicht tussen het klassieke en experimentele, dat Salvatore Ferragamo uitdrukt, is een uniek kenmerk van alleen het merk; het is ook een kunstwerk dat openstaat voor dynamiek en toevoeging en verbetering.

Het verkoopt dergelijke luxemerken op donderdagavond 18 februari om 9:00 uur! Naver Shopping Live, Her Life, met een beperkte prijs voor goedkopere prijzen dan buitenlandse banen. Het gaat over kortingen tot 90%, met een verrassende uitstraling van de CK / Swarovsky-klok, die tussentijds 49.000 / 59.000 / 69.000 gewonnen is.

Het opent een logistieke reservoir van 10 luxe merken: Gucci / Peregamo / Cetroë / Pendi / Toriburch / Emforo Armani / Michael Cores / Vivian Westwood / Swarovsky / CK in totaal. Ik hoop dat je donderdagavond op Her Life zult genieten. Als je nieuws krijgt met de winkel, kun je je 3.000 gewonnen kortingsbonnen ophalen! Ik heb nog een hele reeks evenementen. Het is een pre-uitzendingsevenement voor de uitzending: laat een juichende opmerking over de live-uitzending van Savezon Martyr Her Life, en trek 10 minuten terug om Swarovsky Elsa Penn te geven!Het outlet-venster wordt op 23 februari aangekondigd als een branche, dus ik smeek u om veel te juichen.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다